Foto’s maken

Ik maak graag foto’s. Nee, ik ben geen fotograaf die precies weet welke instellingen je moet gebruiken. Teminste nog niet. Wie weet of ik dat ooit nog eens oppik. Maar het is wel erg leuk om te doen.En omdat ik ook graag online bezig ben, heb ik besloten om een deel van mijn foto’s te gaan verkopen.  Dat doe ik op mijn Etsy site: Vanna en ook op een stock foto site: Dreamstime onder de naam vannaweb.

Hier zie je een paar van mijn foto’s:

cactus op een houten tafel
Mijn grote cactus op een houten tafel.

 

Amsterdam-Rijn kanaal
Een vrachtschip in de mist op het Amsterdam-Rijnkanaal

 

houten hek van een boomgaard
Houten hek voor een boomgaard

 

Hopelijk wordt het steeds vaker mooi foto weer zodat ik lekker naar buiten kan met mijn camera. Gelukkig is hier in de omgeving van Houten nog voldoende om vast te leggen zodat ik voorlopig nog niet uitgefotografeerd ben.

 

Stockfoto

Volgens mij hebben stock foto’s niet een erg goede naam. En inderdaad wanneer je sommige foto’s bekijkt zijn ze wel heel erg kunstmatig om het zachtjes uit te drukken. Maar gelukkig zijn er ook erg veel hele mooie foto’s te zien.

Nu zijn stockfoto’s natuurlijk wel andes dan gewone foto’s omdat ze meestal gebruikt moeten kunnen worden in iets anders, zoals bijvoorbeeld een website of een artikel, blogpost enz. En dan kijk je toch anders naar een foto dan alleen het mooie plaatje.

Zou je zelf ook je foto’s willen verkopen, dan kun je je hier aanmelden: Dreamstime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *